Çarşamba, Haziran 14, 2006

Uzerinize alinmayin

Bu post siz okuyun diye degil, kendim arada gorup gorup hatirlayayim diye.

Deniz'cim,

Ona buna sinirlenip sicarim boyle ise, mis gibi donerim Turkiye'ye dedigin her an sunlari oku, bir daha dusun.

15 Haziran, 2006 09:14, Blogger mono boyle dedi...

bu post bizim için de olsa yapcak bişi yok zaten deniz, ne zaman biz AB'ye gireriz emeğin dolaşımı serbest olur, bu tiplerin yarısından çoğu ülkeyi bırakır gider o zaman yaşancak bi yer olur belki burası. sen de geri dönersin :)

 
15 Haziran, 2006 14:00, Blogger tavsan boyle dedi...

postun amacindan alakasiz olarak diyorum: ya ama bazen bu yuzdelerde bi gariplik var gibi geliyor bana. ornegin, aslinda birbiriyle celisen maddelerin yuzdeleri ayni cikabiliyor. acaba insanlar okumadan, anlamadan mi yanit veriyorlar sorulara, yoksa cok mu karmasik dusunuyorlar?

 
15 Haziran, 2006 15:38, Blogger koray boyle dedi...

her anketin icinde hatiri sayilir bir miktar 'ben bilmem beyim bilir' etkisi olsa gerek tavsan. buradaki bey bazen hakikaten bey oluyor bazen de basin oluyor da oluyor. acikcasi anketi yapanlar zahmet etmisler bence; kalkip kosedeki gazeteciden 5-6 kilo dergi gazete toplasalardi ve onlara baksalardi da benzer sonuca varabilirlerdi.

kafasi pek karisik ve aci verici duzeyde cahil bir topluma biraz paranoya biraz da envai cesit duygu/inanc istismari enjekte edilirse ortaya cikan 'sey'e pek sasirmamak gerekir.

 

sen de yorum yaz

yorumlari kapat