Çarşamba, Eylül 14, 2005

karaburun

Başlık alakasız değil, vakit az, yine yazacak şey çok. Salihlideyim, dişçiye gitmryr iki dakika kala bir internet kafeden yazıyorum. (Tabii ki yine boğuşuyorum ne olacak benim bu Türkçe klavye problemim?)

Tatilin ikinci yarısı Defneanım bize katıldı da neşemize neşe katıldı, Bozcaada'dan Karaburun'a geçtik. Harika bir yermiş, kaldığımız yer de çok güzel. Sonra eve gelince uzun uzun yazarım ama fokları kurtarmaya çalışan, organik tarıma önrm veren, sorumluluk duygusu olan bir sürü ınsan var orada. Sadece destek olmak için değil ama güzel bir tatil, olağanüstü yemekler için öneririm Number One denilen yeri. (Koyubeyazcım annemin dediğine göre oraya çocukla da rahar rahat gidilirmiş!)Yaş üzüm rakısı içtim, başım göğe erdi. Donnacim, yanimda getiriyorum.

Şimdi de dişçiye gitme vaktiymiş. Bir daha İstanbul2da yazarim ancak bir beş gün sonra.

14 Eylül, 2005 14:00, Blogger Koyubeyaz boyle dedi...

Ay olurum ben sana oralardanda beni dusunurmus, sen harika bir tatil yap bize yeter. Sabirsizlikla donmeni bekliyoruz.

beyat : bu kadar kolayina hic rastlamamistim bayat enter

 
14 Eylül, 2005 20:12, Blogger Donna Quijote boyle dedi...

hasretle bekliyoruz efendim, hem sizi, hem de rakilari...

 
15 Eylül, 2005 11:59, Blogger Margot boyle dedi...

Bizim için de gez bizim içindeeee!

 
16 Eylül, 2005 21:38, Blogger Donna Quijote boyle dedi...

Siz yokken buralari kollayip gözetmekten geri kalmak olmaz elbette. Bu nedenle Enschede (Enskide)illerinde olup bitenleri yakindan takip ettigimizi bilesiniz. Iste son havadis: sevimli kasabanizda bu haftasonu düzenlenen festival Türkiye'den Mogollar'i da agirliyor. Sanirim su saatlerde sahnede olmalilar. Kim bilir siz su saatte nerelerdesiniz?

 
17 Eylül, 2005 03:52, Blogger Mert boyle dedi...

bende tatil istiyorum, balik yemek istiyorum, dogal katkisiz hormonsuz yemek istiyorum (hele usa'deysen bu tam bi sorun)

 
20 Eylül, 2005 09:12, Blogger Donna Quijote boyle dedi...

Eeee, bes gün dolduuuu?

 
20 Eylül, 2005 16:22, Blogger YesilErik boyle dedi...

Sevgili Enschede ahalisi (Enschede denen yer benim icin Deniz ve Koray'dan olusmakta, ha bi de onlarin arkadaslari falan var) Evinize donun artik :( Ya da daha cok yazin, bilmiyorum...

 

sen de yorum yaz

yorumlari kapat