Pazartesi, Şubat 21, 2005

ilk gun

bir saat evvel bu binada sigara icilmiyo diye dusundugum andan beri tek dusundugum sey sigara icmek. essegin aklina karpuz kabugu dusurmek buna deniyor galiba. sabahtan beri ceviri yapiyorum, bir de insanlar simdiden ankete katilmak icin haber yoluyorlar, cok guzel bir sey bu. bakalim yetistirebliecek miyim bu kadar isi?
ofiste calismak cok verimli bir sey, basinda danismanin olunca oyalanamiyorsun habire. onlar bu ise bayilmadilar ama, sabahleyin toplanti yapacagiz deyip beni guzel odadan atip, kosede baska bir odaya konuslandirdilar. olsun, buna da sukur. hem kahve, cay beles burada, sidik gibi hollanda caylarindan degil dogru durust (!) poset cay var. son olarak sabahleyin bilgisayar sifresi almak icin gittigim bilgisayarci adamin kiz arkadasi bir turk'mus, bana iyi davrandi onun icin. kizin adini telaffuz edemiyor olmasi sadece onlari ilgilendiren bir sorun, buna da takacak degilim heralde:))

21 Şubat, 2005 16:51, Blogger koray boyle dedi...

bize de bu durumda neseyle basladiginiz isiniz neseylen nihayete dersin demek duser :) aksama ne aliyim? erken cikmak ilke ve azmindeyim bugun

 

sen de yorum yaz

yorumlari kapat