Pazartesi, Mart 20, 2006

Haftasonunudan belliydi bugun iyi biseylerin olmayacagi. Cumartesi sabahi gozumu acamadim, bahar ve alerji mevsiminin acilisi olarak. Gozlerim, birer erik kadar sis ve kirmizi kasinmaktan. Uyuz uyuz pazara gittik Korayla hizli hizli alisverisimizi yaptik, eve gledigimde bir baska red mektubu daha aldim. Bu onbirinci mektubum, saydim az evvel. 'Siz de cok iyisiniz ama biz daha uygununu bulduk sizden yine de is arama surecinizde basarilar dileriz' kadar dussun kafaniza.

Sonra da haftasonu bildiginiz gibi iste, evde oturup mutsuzlanarak gecti. Koray calisti, ben yapacak gercek bir isi olmanin nasil bisey oldugunu zorlukla hatirladigimi farkettim. Utu yaptim, lahmacun yaptik, guzel oldu. Baska da bisi yok.

Bugun de ne kadar ise yaramaz oldugumu hatirlatan yeni bir haftaya basladim iste. Aklim Donna'da, hapsirip kasinarak is ariyorum.

20 Mart, 2006 13:28, Blogger Ilgaz Gürses boyle dedi...

Senin mantığınla bir işte çalışan herkesi işe yarar kategorisine koymak gerekirdi ki bunun ne kadar anlamsız olacağı ortada. Kendine böyle yüklenme, sen orada 1-0 yeniksin zaten yabancı olmandan dolayı. Moralini bozma ve devam et.

 
20 Mart, 2006 14:41, Blogger elif boyle dedi...

denizcim gecmis olsun!! hollandaca ortmenim dedi ki bugun resmi olarak bahar geliyormus. hidrellez ne zamandi acaba...

demek sana red mektuplari geliyor? bence olumlu bi gosterge bu. kabul edilmekten bir adim otedesin. misal bende o bile yok. ciddiye bile almiyolar yani :) umudunu yitirme, senin gibi birinin bu memlekette issiz kalacagini dusunemiyorum.

bu arada, allahaskina lahmacun tarifini verir misin? ben bir lahmacun bagimlisiyim ve burda yoksunluktan oluyorum. (mikrodalgada nasil olur bilemiyorum ama)

 
20 Mart, 2006 14:50, Blogger Deniz boyle dedi...

Elif, Hidrellez 5 mayis- 6 mayis gecesi bildigim kadariyla.

Bu arada o 11 mektup tenezzul edip cevap verenler, cv gonderip hic haber almadigim yer toplamda elliyi bulmustur herhalde. Ve ben senin gibi umutlu degilim artik, bu sehirde, ulkenin bu kisminda yasadigim surece issiz kalacagim buyuk ihtimalle.

Lahmacun meselesi ise mikrodalga ile (eger mikrodalga firin gibi davranan mikrolardan degil ise) cozulur mu hic emin degilim, tarifini gonderiyorum maille yine de. Olmadi gelin biz yapalim, yiyin.

 
20 Mart, 2006 15:06, Blogger ibeking boyle dedi...

geldim, gördüm, sevdim, yine gelicem...

 
20 Mart, 2006 17:05, Blogger crystalsdreams boyle dedi...

denizcim, hiç üzülme, illa ki bişiler olucak, muhakkak olucak..en azından amacın var hayatta, bir işe girmeye çalışıyosun ,o hedefe doğru elinden ne gelirse yapıyosun..bense bu ara amacımın ne olduğunu bile bulamıyorum..inan amaçsız insan, kaptansız gemi gibi saçma salak bi hal alıo, batmadan kendime gelirim die ümit ediyorum ben de..o açıdan umutları sakın kaybetme, devam et anacım gavur manyaklara cv göndermeye,Türkün gücünü bi yerde muhakkak kabul edecekler Deniz..hem de bence çok az kaldı..inan buna..

 
20 Mart, 2006 17:28, Blogger tavsan boyle dedi...

bir kere daha oldu bak: mesela haftasonu benim canim kiymali pide cekiyordu acaip -ki et sevmem aslinda hic, pazar gunu aldik yedik sonunda. yani sizin lahmacun yemenizle benzer vakitler iste. daha once de birkac seyde oldu bu, ornegin su pantolanlarini cizmelerinin icne sokan kadinlari (ya da modayi diyeyim) benzer vakitler farketmistik. neyse, ilginc tabii:)
yapacak gercek bir isi olmak mi demistin...ya ne bleyim sanki olsa da farketmeyebiliyor insan bazen. ya da iste olunca anlamini yitirebiliyor.
Donna'nin babasinin durumunu yazmissin oturmaodasina gordum onu da belirteyim dedim. sevindim.

 
20 Mart, 2006 22:53, Blogger Cerise boyle dedi...

Denizcim takma kafana, bu is olayi oyle bir sans ki, hic ummadigin bir donemde gelir kapini calar.
Alerji icin de cok gecmis olsun, bahar aldi goturdu alerji ve yorgunluklariyla bizi valla!

 

sen de yorum yaz

yorumlari kapat