Salı, Ağustos 23, 2005

kariyer hamleleri

Bir kez daha karar verdim ki su dunyada olmak istedigim insan Kenan Ercetingoz. Bir zamanlar Senay Dudek'in asistani (ne is yapar bu asistan hakkaten) olup okulu birakacagim, istikbalim kurtulur demistim de annem babam bacaklarimi kirar diye vaz gecmistim.

Bugun artik ozgurum, kendi kararlarimi verebilirim: Kenan Ercetingoz olup Reina senin Turkbuku benim gezip, sizin icin calisiyorum sevgili okuyucularim yazilari yazmak istiyorum. Insallah bu tur bir kariyer icin gec kalmamisimdir.

23 Ağustos, 2005 10:21, Blogger koray boyle dedi...

bi sure ekrana baktim kenan ercetingoz kimdi onu dusundum, bulamadim, baska yerlere bakinca anladim kimdir diye. demek ki hakikaten magazin camiasindan cok uzakmisim ben hanim; iyi olur sen oyle bi kariyere basla da ben de bu sayede kim kimdir ogrenirim hem. cemiyet hayatinda muhim boyle seyler; cemiyet hayatinda 'cemiyet' ve 'muhim' gibi kelimeler kullanmamak da muhim, pardon onemli. gerci newsweek istanbul yazisi yayinlamis ya belki de 'cool' olmustur?

"virajinizla ne kadar gurur duysaniz azdir" - bernie ecclestone

 
23 Ağustos, 2005 12:44, Blogger Margot boyle dedi...

Deniz,
Kariyer hamlen bence gayet yerinde olur. Yalnız Göltürkbüküsakinleri ile fazla vakit geçirir de sonra garip tepkiler vermeye başlarsan, bilemem. Yani her meslekte bir riks (!) mevcuttur..

 
23 Ağustos, 2005 12:54, Blogger Koyubeyaz boyle dedi...

Deeeeniz hamile bir asistan istersen hani ne is yaptigi belli olmayan ben talibim haberin olsun :))

 
23 Ağustos, 2005 14:31, Blogger Donna Quijote boyle dedi...

Deniz beni de yanina al asisitan olarak; hem ickini tasir gerekirse sen görev askiyla yanarken ben sarhos bile olurum.

 
23 Ağustos, 2005 22:00, Blogger uykusuzadam boyle dedi...

Kenan Erçetingöz olamazsan Aykut Işıklar olursun, o olamadın bonus kafalı espri (!) makinası -boyle bi herif var, adını bilmiyorum- olursun, çünkü benim anladığım kadarıyla o ortamlarda "bildiren" insanlara ihtiyaç hiç bitmiyor :)

 
24 Ağustos, 2005 08:06, Blogger mono boyle dedi...

taner, o bonuskafanın adı, ben de acun olmak istiyodum bi aralar hatta acun da diil de kameramanı ferudun, ne öle geyiklere girmesi gerekiyo turistlerle ne bişi, eh bi 50 kiloluk kamera taşıyo ama kızlara daha hafifini taşıtıyolardır heralde ;)

 
24 Ağustos, 2005 21:43, Blogger Minik Patikler boyle dedi...

Ben de bir anligina kimdi bu adam dedim, sonra sonra aklima geldi, sen en kisa zamanda Istanbul'a gelmelisin boyle dusuncelere kapilmak iyi degil :)

 

sen de yorum yaz

yorumlari kapat