Pazartesi, Mart 21, 2005

alerji geldi, hos geldi!

bahar ve alerji benim icin es anlamli. sabahtan beri besyuz kere hapsirdim, burnum da sis sanki, genzim kasiniyor, bundan sonra taa yaza kadar bu evde hapsiriktan, salya sumukten durulmayacak. (igrencim ama napayim, gercek bu)
haftasonum cok cok cok guzel ve mutluluk verici gecti, koray calismadigi icin, hava guzel oldugu icin. Uzun uzun yazmak isterdim ama ne yazik ki vakit yok, nihayet uzerimdeki tembellik, yazamama hali, bikkinlik kalkti, sabahtan beri dort bes sayfa ilerleme kaydettim. Kisaca soyle soyleyeyim, cuma gecesi haraldcan efendi ile disari ciktik, disari dediysem de her zaman gittigimiz yere, cok iyi geldi ama, cuma gunu butun gun her seye aglamistim cunku. Bu proje, insanlarla konusmak, Koray'in gidiyor olmasi, yazamamak, devamli sucluluk hissetmek iyice aglak yapti beni, her seye gozum doluyor. Cumartesi sabahi ve ogleni uzun uzun alisveris yaptik, koray'in askerlik ihtiyaclari icin, loempia yedik pazarda, sacma sapan seyler bakip vakit gecirdik, endonezya baligi aldik bir tane tutsulenmis. Eve gelip yemek yaptim, biraz da temizlik. Sonra uzun zamandir yapmadigimiz bir sey yaptik bulmaca cozerek...Yemekten sonra Bridget Jones'in ikincisini izledik, nefret ettim ben, Koray uyudu zaten.
Pazar sabahi Malezya GPsi esliginde kahvalti, tekrar temizlik, tamirat (ozel bir tamirat askindan degil kafama raf indigi icin) sonra da yuruyus seklinde gecti. sanirim Enschede kadinlarinin yazili olmayan bir kural cercevesinde Pazar gunleri 13.00- 14.00 arasi kocalarini da suruklemek marifetiyle yuruyuse cikartmasi zorunlu. Bir ton cift gorduk sokaklarda, parkin arkasinda 'zengin insanlar' in yasadigi mahallede yuruyus yaparken. Sonra eve geri donup manti actik ki, epey uzun surdu bu, ikimizin de manti uzmani olmadigini dusununce sonuc fena da sayilmazdi. Tabii ben tortellini seklinde kapattim mantilari, o birazcik tuhaf gorunmelerine yol acti. Caner geldi, mantisini yerken sikayetci olmadi, sonra biraz Stadyum'a bakip gitti. O gidince biz de the incredibles' i izledik, cok eglenceliydi. Sonra da biraz kitabimi okuyup yattim. Tuhaf bir kitap bu, ilk baslarda cok sevmedim ama simdi devamini okuyayim diye kuduruyorum, vaktim yok. Vaktim yok hakkatten, isme doneyim ben.

22 Mart, 2005 12:09, Blogger Koyubeyaz boyle dedi...

Insallah bu seferlik daha hafif ve daha az bunaltici olur tekrar gecmis olsun..

 

sen de yorum yaz

yorumlari kapat